Beschrijving: .,..jpg

HOME†††††††† OVER ONS†††††††† DIENSTEN†††††††† TARIEVEN††††††† WERKWIJZE††††††† GRATIS INFORMATIE††††††† FAQ††††††† CONTACT

 

 

 

†††††††††††††††††††
†††††††††††† †††††††††††††>>> Naar Home

Meest gestelde vragen (FAQ)

1)      ††Kost het uitbesteden van mijn boekhouding en fiscale zaken me alleen maar geld?

Neen, een goed administratiekantoor wijst u op de fiscale mogelijkheden. Het is immers goed mogelijk dat u niet helemaal thuis bent in het fiscale wereldje. En door het missen van fiscale kansen kunt u duizenden euro's teveel belasting betalen.

2)      ††Waarom zou ik mijn boekhouding uitbesteden?

DenK Financieel geeft u de mogelijkheid om uw kostbare tijd te richten op uw kernactiviteiten, waardoor u meer tijd over houdt om meer omzet te genereren. Bovendien kunt u er op aan dat uw administratieve en fiscale verplichtingen in goede handen zijn. En dat scheelt u de nodige kopzorgen. Ook proeft u bij DenK Financieel de zoete smaak van een laag prijskaartje tegen een uitstekende service. Waardoor de kosten voor het uitbesteden van uw boekhouding binnen no time is terugverdiend.

3)      ††Ik wil graag overschakelen van mijn huidige administratiekantoor naar DenK Financieel, hoe pak ik dit aan?

U hebt gekozen voor DenK Financieel. Op dat moment verzorgen wij de overdracht. DenK Financieel neemt contact op met uw boekhouder, waarbij alle relevante stukken worden opgevraagd.

4)      †††Hoe werkt administratiekantoor DenK Financieel in de praktijk?

Wij exploiteren onze diensten vanuit huis, dit betekent dat wij vanuit hier alle administratieve handelingen die nodig zijn uitvoeren. Hier ligt onder andere de kracht van DenK Financieel, omdat u niet betaald voor de overhead van een peperduur pand en leaseautoís van personeel. Zoals dat wel het geval is bij een groot administratie- of accountantskantoor.

5)      ††Zit ik vast aan een jaarcontract?

Neen, indien u niet tevreden bent, dan zullen wij in goed overleg de samenwerking beŽindigen. Ons zienswijze is dat niemand wijzer zal worden binnen een onprettige samenwerking.

 

 

Mocht uw vraag er niet bij staan, dan kunt u hem via deze weg alsnog stellen.

 

 

 

 

 

KvK Handelsregisternummer 24441799BTW-nummer NL154126330.B01Beconnummer 580.016
DisclaimerAlgemene voorwaarden

 

 

 

 

 

 

  


 

 

 

//-->