HOME    ††   OVER ONS  †††††† DIENSTEN  †††††† TARIEVEN           CONTACT

 

                


Over ons

Welkom op de site van administratiekantoor DenK Financieel. We vertellen je graag wat meer over wie wij zijn, wat wij doen en waar wij voor staan.


Wie is administratiekantoor DenK Financieel?

Zoals de naam al doet vermoeden denken, eten en leven wij financieel. DenK Financieel is een proactieve organisatie die zich richt op het administratief en fiscaal ondersteunen van het kleinbedrijf in Zuid-Holland en de aangrenzende provincies.        


Wat doet DenK Financieel?

Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in de volgende administratieve en fiscale diensten:

        FinanciŽle administratie (boekhouding);

        Aangifte Omzetbelasting;

        Aangifte Inkomstenbelasting (ondernemers en particulieren);

        Aangifte Loonheffingen;

        Aangifte Vennootschapsbelasting;

        Opstellen van de jaarrekening.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Klik dan hier voor onze volledige dienstenaanbod.


Waar staat DenK Financieel voor?

Wij staan voor transparante, kwalitatieve dienstverlening en dat tegen een vaste, lage tarief. Het moet voor u compleet duidelijk zijn wat u van ons kunt verwacht. Het is daarnaast ons streven om een betrokken, zakelijke partner voor u te zijn. En tot slot leeft binnen ons administratiekantoor de overtuiging dat het verzorgen van de boekhouding en de belastingaangiften tegen een lagere prijs aangeboden kan worden.

 

De 5 garanties van DenK Financieel

1: Gegarandeerd vaste prijzen

Geen onoverzichtelijke facturen waar u het apezuur van krijgt. Wel prijsafspraken die vooraf voor u en voor ons vast staan.

 

2: Optimalisatie van belastinggeld

Wij zien het als een uitdaging om zoveel mogelijk belastingvoordeel voor u te verkrijgen. Financieel succes voor u, betekent een financieel gezonde klantenbestand voor ons.


3: Geen opzegtermijn

Niet tevreden met onze dienstverlening, dan kunt u zonder enig probleem per direct opzeggen. Wij zijn namelijk van mening dat niemand wijzer wordt van een ongewenste samenwerking.

 

4: Nooit meer een te late belastingaangifte

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat alle belastingaangiften op tijd ingediend worden. Dit betekent geen fiscale boetes en geen kopzorgen meer voor u. U kunt erop vertrouwen dat alle belastingaangiften, die wij voor u verzorgen, op tijd worden ingediend.

 

5: Excellente bereikbaarheid

Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 20 uur bereikbaar voor al uw vragen. Zo kunt u buiten het drukke gedeelte van de dag bij ons terecht.

 

 

KvK Handelsregisternummer 24441799  ●  Beconnummer 580.016  ● 
Disclaimer    Algemene voorwaarden